Unelma nimeltä #Synty

”It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs, who comes short again and again, because there is no effort without error or shortcoming; but who does actually strive to do the deeds; who knows great enthusiasms, the great devotions; who spends himself in a worthy cause; who at the best knows in the end the triumph of high achievement, and who at the worst, if he fails, atleast fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who neither knew victory nor defeat.” – Theodore Roosevelt

Omien unelmien tavoittelu on rohkeutta parhaimmillaan. Sitä, että uskoo omaan juttuunsa siitä huolimatta, että pelottaa niin paljon ettei pystyssä meinaa pysyä. Kun luottaa omaan tekemiseensä ja tekee sitä sydämellään, innostaa helposti myös muut mukaan. On ollut henkilökohtainen lahja, että lähipiiriin ja tuttavapiiriin on aina kuulunut ihmisiä, joilla on intohimoa ja näkemystä; oli kyse sitten pienistä arkisista asioista tai oman kasvuyrityksen luotsaamisesta kohti menestystä.

Yksi näistä tarinoista on #Synty -seminaari. Tarinoita ihmiseltä ihmiselle.

#Synty -seminaarin pääsynnyttäjä Aki Karkulahti.

Jo toista kertaa järjestettävä #Synty kutsuu itseään vuoden luovimmaksi bisnestapahtumaksi. Lavalla kuullaan tarinoita luovuudesta, teknologiasta, bisneksestä ja ennen kaikkea ihmisistä. Kaiken keskiössä ovat tarinat ja niiden herättämät tunteet ja oivallukset.

Tässä Podcastissa Aki Karkulahti, mies #Synnyn takana kertoo meille #Synty -seminaarin synnystä, kulisseista ja kaikista niistä tunteista, jotka ovat miestä tapahtuman aikana koetelleet. Mietimme myös, mistä tarinat ovat saaneet alkunsa ja mihin luottamus perustuu. Podcastin lopussa kuulet vielä Akin 5 vinkkiä onnistuneeseen tapahtumaan.

Seuraava #Synty järjestetään 27.3. Lisätietoja voit lukea täältä. Ja hei, lippuja on vielä saatavilla ;). ”Vapaa-ajallaan” Aki työskentelee markkinointitoimisto Call to Actionin toimitusjohtajana.

HUOM! #Synty -seminaari on siirretty syksylle, ja uusi päivämäärä on 2.10.2020. Lisätietoja voit lukea #Synnyn saitilta.

Podcastin voit kuunnella kokonaisuudessaan täältä:

Haluatko inspiroitua vuoden luovimmassa bisnestapahtumassa? Liput voi ostaa suoraan verkkosivujen lippukaupan tai lomakkeen kautta.

Talvisin terveisin,

Kaisa R

SHOW NOTES:

Emily Esfahani Smith: Merkityksellisyyden voima (The Power of Meaning: The True Route to Happiness), 2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s